Ledenwebsites

Eén platform voor ledenadministratie, website, financien en nieuwsbrieven voor jouw beroepsvereniging.

Vereniging
Als je in het bestuur zit van een vereniging, ben je verantwoordelijk met het innen van contributie, communicatie met leden via nieuwsbrieven of het organiseren van bijeenkomsten. Wij hebben een platform ontwikkeld waarmee je al deze taken vanuit één digitale omgeving kunt doen.

Website
Laat leden zelf aanpassingen doen aan de website via een beheersysteem. Afdelingen, commissies of groepen kunnen zelf toegang krijgen tot een gedeelte van de website waar zij beheer over kunnen uitvoeren. 

Ledenadministratie
Alle informatie van leden staat centraal op een plek. Leden kunnen zelf via de website gegevens zoals adres, interesses, diploma's, opleidingen etc. bijwerken en ontlasten zo het bestuur en secretaris.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrieven hebben vaak betrekking op content die al eerder op de website is gepubliceerd. Daarom is het relevant dat er slimme integratie is tussen website en nieuwsbrief. In ons platform stel je de nieuwsbrief samen in het beheersysteem en verstuur je met een daarvoor gespecialiseerd pakket.

Contributie
Verstuur periodiek facturen in verband met de contributie. Omdat dit vanuit de centrale ledenadministratie gebeurt, zijn factuur en adresgegevens altijd up-to-date.

Evenementen
Leden kunnen zich inschrijven en betalen voor evenementen zoals congressen, seminars of studiereizen. Betaling kan via internetbankieren of op factuur. 

Maatwerk
Geen enkele vereniging is hetzelfde. Daarom is ons platform zo gebouwd dat er altijd maatwerk mogelijk is voor jouw specifieke wens.

Geinteresseerd geraakt? neem contact op