Ledenwebsites

Eén platform voor ledenadministratie, website, financien en nieuwsbrieven voor jouw beroepsvereniging.

Vereniging

Als je in het bestuur zit van een vereniging, ben je verantwoordelijk met het innen van contributie, communicatie met leden via nieuwsbrieven of het organiseren van bijeenkomsten. Wij hebben een platform ontwikkeld waarmee je al deze taken vanuit één digitale omgeving kunt doen.

Mijn-omgeving voor uw vereniging

Alle informatie van leden staat centraal op een plek. Leden kunnen zelf via de website gegevens zoals adres, interesses, diploma's, opleidingen etc. bijwerken en ontlasten zo het bestuur en secretaris.

Publiceer publieke en afgeschermde content

Gebruik uw website als publiek informatiekanaal maar biedt daarnaast ook afgeschermde content aan die alleen beschikbaar is voor uw leden.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrieven hebben vaak betrekking op content die al eerder op de website is gepubliceerd. Daarom is het relevant dat er slimme integratie is tussen website en nieuwsbrief. In ons platform stel je de nieuwsbrief samen in het beheersysteem en verstuur je met een daarvoor gespecialiseerd pakket.

Website

Laat leden zelf aanpassingen doen aan de website via een beheersysteem. Afdelingen, commissies of groepen kunnen zelf toegang krijgen tot een gedeelte van de website waar zij beheer over kunnen uitvoeren.

Contributie

Verstuur periodiek facturen voor  contributie. Omdat dit vanuit de centrale ledenadministratie gebeurt, zijn factuur en adresgegevens altijd up-to-date. Leden kunnen de contributie per iDeal, creditcard of overboeking betalen.

Evenementen

Laat bezoekers inschrijven en betalen voor evenementen zoals cursussen, congressen, seminars of studiereizen. Betaling kan via iDeal, creditcard of op factuur. Verstuur uitnodigingen per e-mail, beheer wachtlijsten en exporteer inschrijflijsten.

Certificaten

Genereer gepersonaliseerde certificaten als bewijs van lidmaatschap van uw vereniging of aanwezigheid bij een bijeenkomst.

Boekhouding: koppeling met Twinfield en Exact

Nooit meer achterhaalde gegevens in uw administratie: ledengegevens komen automatisch in uw boekhouding door een geautomatiseerde koppeling. Facturen worden automatisch verwerkt, zodat uw boekhouding altijd up-to-date is.

Maatwerk

Geen enkele vereniging is hetzelfde. Daarom is ons platform zo gebouwd dat er altijd maatwerk mogelijk is voor jouw specifieke wens.

Geinteresseerd geraakt? neem contact op