Sites & applicaties

Geef ons een bierviltje of juist een compleet uitgewerkt design. Wij maken er iets moois van dat werkt, stabiel is en er goed uit ziet.

Concept & ontwerp 
Een idee is het begin. We helpen je graag dit concreet te maken en verder uit te werken binnen de mogelijkheden van de techniek, budget of tijd.  Door een gestructureerde aanpak tijdens het ontwerpproces vormen we uw idee om tot een gebruiksvriendelijke online dienst of site. Dit resulteert in use cases, wireframes, schetsen of een volledig uitgewerkt visueel ontwerp.

Bouw
Heb je al een uitgewerkt design of concept? Onze programmeurs brengen het tot leven tot een perfect werkend geheel. Inclusief complexe functionaliteit, koppelingen met andere systemen en geoptimaliseerd voor de juiste browsers en devices. Daar gebruiken we HTML, CSS, AngularJs, Umbraco en .NET voor. En uiteraard krijg je daar standaard een CMS bij, waarmee jouw organisatie zonder onze tussenkomst aanpassingen kan doen.

Training
Uiteraard leggen we uit hoe jouw webredacteuren aanpassingen kunt doen aan je website. Hier is geen technische kennis voor nodig. Veel webredacteuren beschouwen het CMS dat wij gebruiken overigens als een van de simpelste waarmee ze ooit hebben gewerkt.

Beheer, support & SLA
Ook na live gang zijn we er voor je. Met solide (Umbraco) hosting, helpdesk voor ondersteuning bij vragen, voor nieuwe ontwikkelingen en uitbreidingen. Desgewenst vastgelegd in een service level agreement zodat, reactie-, respons- en oplostijden formeel zijn beklonken.

Geinteresseerd geraakt? neem contact op