Umbraco

Bij veel projecten maken we gebruik van Umbraco. Hier lees je waarom wij een goede partner zijn voor jouw volgende Umbraco project.

Certified partner
Wij hebben de status Certified Umbraco CMS Partner. Dit betekent dat wij als ontwikkelaars op de juiste manier zijn opgeleid en gecertificeerd zijn om op een correcte manier Umbraco te gebruiken en te ontwikkelen.

Umbraco hosting, beheer en SLA
Naast ontwikkeling, verzorgen wij ook Umbraco hosting. Zo kunt u de volledige ontwikkeling, doorontwikkeling bij één partij neerleggen.  Daarnaast zijn verschillende SLA overeenkomsten mogelijk waarin deze zaken formeel geregeld worden.

Veel ervaring met Umbraco
Wij maken sinds 2007 gebruik van Umbraco en hebben sinds zo’n honderd sites op verschillende versies (2,3,4,6 en 7) ontwikkeld. Daarnaast hebben ook veel upgrades uitgevoerd tussen de verschillende versies.

Ervaring met complexe Umbraco projecten
We hebben ervaring met grotere Umbraco projecten die veel meer zijn dan alleen website. Zoals een platform waarbij tientallen websites vanuit één Umbraco omgeving worden beheerd of een bedrijfskritische intranetapplicatie voor duizenden werknemers. 

Geinteresseerd geraakt? neem contact op